påsk

Hello everybody!
Jag har varit på toppen humör hela helgen.
I Fredags firade vi påsk hos familjen Morand med Meijers och Shoughs :) Hade mycket skojsigt hehe.
Sen igår så firade vi påsk hos faster med hela släkten typ, pappas sida i alla fall :D
Det var mycket trevligt och soligt för den delen. Sen när vi kom hem så tittade jag pappa och min bror på Eclipse :D Kan påskafton sluta bättre än så?
Idag så har jag solat och passat på att läsa ut min engelska bok. Hela boken var 300 sidor lång så den tog tid att läsa....Men nu är det över och den var faktiskt bra, tur det ;)
Jag brände mig faktiskt men det gick över hur fort som helst inte ens en timme innan det försvann och blev en snygg brunbränna. Härligt det! Nu har jag duschat och ätit lite och snart hoppas jag hedda smsar att jag kan komma till henne. Jag, Julia och Hedda ska va hemma hos Hedda idag. Nice.
Nej nu ska jag fixa lite till.
Ciao.
Detta hade jag på mig i fredags.
Shortsdress från Gina Tricot
Vit Kavaj från H&M
Svarta tights från ? haha
Kisses*

sun sun sun!

Ohhh shit vad härligt med värme! Har kunnat gå i shorts och linne idag och svettas :O Fatta härligt!
-
Igår så kom Julia och Elina hem till mig. Vi fotade med julias fina kamera och satt ute vid skolan och snacka riktigt länge. En riktigt härlig kväll. Sen sov julia hos mig :D
När vi vaknade vid 11 så åt vi frukost ute, så himla härligt det va! Sen åkte hon hem och efter bara en timme tog vi tåget från Svedala till Malmö. Egentligen skulle Hedda med men det blev inte så :/ Vi var nära på att missa tåget för vi skulle vänta på henne först men så köpte vi biljetter med världens teamwork och hann med tåget (Y) fan vad awsome vi är :D
Sen åt vi på subway, ute i solen såklart och sen gick vi runt i affärerna och provade massa och köpte en del. Julia köpte mest som vanligt men jag köpte också fast bara två saker haha men endå det är ovanligt XD
Jag köpte en jätte fin vit tröja med snygg detalj på axlarna från H&M. Sen köpte jag även en blommig shortsdress från gina tricot. haha trodde aldrig jag skulle köpa en sån men jag gillade denna :D Sen tog vi en frapino innan vi tog tåget hem till Svedala igen.
Nu ska vi nog grilla något gott.
Ciao!
Bild på shortsdressen :D Hittade ingen på tröjan :/
Kisses*

sommar feeling! :D

Shit vad härligt väder det har varit idag. Man blir ju helt lycklig!
-
Vaknade vid halv elva hos Hedda idag. Vi år lite fruksot och sen gick vi ut, satte oss på en filt och dem pysslade med sina smycken som de skulle visa på något möte. Sen var jag tvungen att sticka för jag och mamma skulle till banken för att jag äntligen ska kunna andvända mitt ID kort och bankkort. Sen drog vi till Trelleborg för hon skulle på synundersökning och jag kikade i affärerna så länge. Sen har ju jag med solat idag. Riktigt härligt och solen tar nu, jag satt ute i en timme typ och då hade jag redan fått lite färg :D Aaaa älskar sommaren, kanske inte rikitgt sommar men nästan inpå nu ju :D
Sen eftersom det var värsta grillvädret så grillade vi hamburgare :D mmmmm gott!
Nu har jag precis sett Vampire Diaries avsnittet jag missade i Fredags, älskar det programmet.
-
Imorgon blir det ännu en slapp dag, hoppas det är lika fint väder så man kan vara ute hela dagen. SEn på kvällen är det dans. Sounds amazing!
Nu ska jag ta och sova för jag börjar bli lite trött.
Ciao!
Kisses*

Yeah I Know

Den nya låten vi dansar till heter Yeah I Know av Ciara. Den är sjukt kaxig och tjejig, looove it ;)
Här är en cool annan koreografi till samma låt.
Enjoy.
Fierce.

looooov

Äntligen lov! Det behövs verkligen nu efter alla nationella och alla eftermiddagar som gått åt till att plugga.
Lovet började underbart med bio i malmö med tre söta tjejer, Hedda, Julia och Anni. Vi hade jätte roligt och såg Water for Elephants. Den var riktigt bra och som vanlig så grät alla minst en gång utom jag. haha vad är det för fel på mig? Efter filmen sov vi hos Julia.
-
Igår så tränade jag golf, vi tränade pitch slag och utslag sista tiden. Det gick hyfsat spciellt utslagen med trä sjuan var fantastiskt bra. Sen hände det inte så mycket mer förräns på kvällen då familjen såg Tron Legacy. Den var jätte bra och annorlunda ;)
-
Idag så vaknade jag sent som vanligt typ vid halv tolv. Sen dess har jag suttit vid datorn och lyssnat på bra musik och dansat lite. Tränade på vår nya koreografi, jag älskar den!!!
Ikväll så ska jag till Hedda och sova hos henne med Julia :D <3
Nu ska jag äta något för min mage kurrar.
Ciao!
Dålig kvalitet jag vet men här är en bild på kavajen som jag köpte i fredags.
Kisses*

yesyesyesyes!

Jag är förvånad,överraskad och himla glad!
För idag har varit en rikigt bra dag med två härliga besked.
Första var att jag blev preliminärt intagen på mitt förstahandsval, vilket var Drottning Blanskas gymnasieskola hantverks programmet stylist inriktning. Senare idag fick jag även reda på mitt betyg för nationella proven i NO, kemi på de proven fick jag sammanlagt MVG, 33 poäng. Fatta hur glad jag blev! Trodde aldrig jag skulle få MVG i NO! Jag fick MVG- i svenskan men det räknas som MVG så än så länge har jag fått toppbetyg ju :D
Så just nu är mitt liv underbart och jag är klar med fysiken/tekniken, häääärligt. Nu ska jag typ göra ingenting hahaa det bästa :D
Ciao!
Kisses*

guldbrun glam.

Hej jag har skapat en ny kategori som jag kallar makeup.
Där kommer jag lägga ut tips på makeup och tekniker för bästa sotningen eller snyggaste färgläggningen.
Till att börja med har jag gjort en enkel vadags/fest makeup, färgen för ögonlocken är guldbrun.
-
Det första man alltid ska börja med är att tvätta ansiktet och sedan lägga en dagcreme. Efter det så ta conceler, flytande eller fast och ta på blämmor, röda näsvingar och mörka ringar under ögonen. Efter det lägg en underlagscreme (foundation). Jag andvänder mineralpuder foundation för det täpper inte porerna så som vanlig foundation och jag får puder+foundation i ett.
-
När man är klar med hyn så börjar man med ögonen. Då andvänder jag en ögonfransböjare först och sedan en eyeliner kajal penna vid inre franskanten och en vanlig eyelinerpen tätt intill fransraden på ögonlocket.
Efter det så tar jag mascara. Se till att få långa och flirtiga fransar som ser bättre ut på längre håll.
När du ska börja med ögonskuggan är det viktigt att du lägger en bas ögonskugga. Det är en ljus beige ögonskugga som jämnar ut färgen på ögonlocken och applicera denna upp till ögonbrynet, andvänd en medelstorborste. Bestäm dig för ett färgtema som matchar tillexempel dina kläder. Jag valde en guldbrun för det passar till det mesta. Så då tog jag en ljus guldig ögonskugga och applicerade på hela ögonlocket inte längre än vid ögongloben. För när du har lagt den färgen så ta en mörkare färg, jag valde en mörkbrun och la vid ögongloben ( man kan säga att det är där ögonlocket slutar och huden mot ögonbrynet slutar precis vid ögats slut) med den mista penslen för att det skulle synas. När du har lagt den där sudda ut den med en stor pensel och dina ögon är klara.
-
Då börjar vi med ögonbrynen. Såklart noppa och fixa dem innan ni målar dem. Ta en ögonbrynspenna som är lik din egna färg, tänk att du bara ska markera dem lite. Borsta sedan med borsten som finns på locket och sätt lite rouge på kinderna. Ta det på kindbenet och upp till tinningarna.
Det sista jag andvända var ett läppbalsam för mjuka läppar. Done!
Allt sminket jag andvände.
Sähär ska ögonen se ut.
Det hela resultatet.
Hoppas ni fattade haha.
Kisses*

MVG i engelska?.....

Hej på er :D
Natonella imorgon, är alla taggade?
Inte jag i alla fall, det har gått hyfsat på hörförståelser och läsförståelser som vi gjort för att träna oftast ett klart VG men grejen är att jag satsar på MVG i engelska och när vi hade Yvonne hade jag VG+ och hon sa att jag skulle få MVG innan vi slutade men nu när vi har fått Karolie så har jag bara ett klart VG-.- Undra vad det beror på? Är det så att jag har blivit sämre eller gillade Yvonne mig mer an Karoline....men jag vill ha MVG! ahhhh det har varit mitt mål så länge och nu blir jag ledsen :(
Jag ska få det, eller ja jag ska försöka mitt yttersta för att få det! :D
-
Idag har det varit en vanlig lång torsdag. På hemkunskapen såg vi film, på svenskan läste vår lärare för klassen, sen hade vi idrott vilket var sjukt kul men jobbigt XD och på  NO:n var det helt chill :D ingen jobbig torsdag idag för en gångskull! härligt!
Nu ska jag läsa min bok som vanligt sen ska jag sova och se till så jag är pigg för nationella imorgon :D
Kisses*

ITALIA

helloooo!
Känns som att våren försvinner igen :( kom tillbaka solsken!
-
Idag har det varit en kort härlig onsdag som dock har gått alldeles för fort. Jag har ändå hunnit med NO (inte färdigt då), spanska och engelska. Känns bra eftersom jag inte gjorde något igår eller i måndags, heheh.
Så nu kan jag gå och lägga mig utan ångest över att jag inte har gjort någon läxa :D
Det har inte hänt något extra kul idag:( så har inget att berätta.....
Nu ska jag läsa lite mer i min engelska bok ;)
Ciaoo!
Jag sitter just nu i min fina ITALIA tröja. Jag älskar den alltså så himla varm och skön :D
Kisses*

Moment 4 life.

Yoooooo.
Tidsdag igen :O vad händer egentligen? känns inte riktigt som att jag hänger med. Dagarna bara passerar.
Mycket i skolan med som jag har lagt bakom mig men som måste göras klart nunununu! Lite panik men det ska jag göra imorgon för idag hinner jag inte.
Idag var det dans igen :D Vår tränare Tiffany var borta så vi hade vikarie. Hon som vi hade idag är den gamla streetdance tränaren på malmö dansakedemin men hennes pass var också roligt ;)
Vi fick lära oss några åttor och dansade så vi svettades :O XD
Det senaste dansklippet från Emily sasson, remember? Det är i allfall samma låt som vi dansade till idag.
Musiken som vi hade idag var bäst alltså, alla låtar var grymt bra!
För en liten refreshing så kommer den underbara låten Moment 4 life igen med Nicki Minaj och Drake.
Kisses*

hard cash

Är det bara jag eller har denna veckan gått sjukt fort?!?! :O
Det känns som det var måndag precis och imorgon är det en ny måndag :O
Hoppas denna veckan går lika fort för jag vill ha helg, igen :D
-
Igår så åkte jag till Hedda vid 6. Vi typ snackade en massa och var ute och gick i minnesberg 3 gånger. En gång när det fortfarande var ljust typ vid sju, sen vid halv elva och en gång vid två på natten haha ;) vi träffade maja alla gånger och pratade med henne :D
Sen såg vi även step up 3 fast båda hade sett den men vi älskar den filmen! :D
-
Imorse vaknade vi typ vid tolv och sen åkte jag hem typ en timme efter för det var mycket att ta tag i hemma. Jag fick gjort klart min engelska berättelse blandannat vilket var bra för den ska in imorgon haha ;)
Nej nu ska jag läsa min engelska bok för den ska ju vara utläst och en recension skriven innan sista april.
Ciao!
Jag och hedda igår :D <33
Boken jag läser i engelskan, Hard cash.
Kisses*

black is the color.

Hej!
Igår va det första april....ingen bra dag för mig haha.
En sån dag är gjord för att lura sånna som mig som går på allt XD hedda lyckades lura mig 3 gånger igår-.-
Jag lyckades lura typ en precis innan dagen var slut så jag fick lurat någon :P
-
Idag så åkte jag, mamma och wille in till Trelleborg för att handla lite. Jag kom hem med en ny svart tröja, ögonbrynspenna, mascara och ögonfransböjare :) Jag har mycket svarta kläder nu XD haha kanske borde köpa en annan färg nästa gång?
Nu har jag fixat här hemma lite och vid 6 ska jag till Hedda och sova hos henne :D
Nu ska jag fortsätta att fixa lite sen bär det av. Ciao!
Kisses*

RSS 2.0